В Іконописній школі ПМДС відбувся підсумковий перегляд робіт

3 грудня 2019 року, в Полтавській місіонерській духовній семінарії молитовно вшанували пам’ять небесного покровителя Іконописної школи – преподобного Порфирія Кавсокаливіта та пройшов підсумковий семестровий перегляд робіт поточного навчального року.

Божественну літургії у храмі прп. Нестора Літописця очолив віцеректор Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін. Архіпастирю співслужили викладачі та студенти заочної форми навчання у священному сані.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

На завершення Божественної літургії владика звернувся до присутніх у храмі зі словом проповіді та привітав іконописців з днем вшанування пам’ять небесного покровителя.

Після богослужіння пройшов підсумковий семестровий перегляд робіт поточного навчального року. З благословення ректора Семінарії Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, комісію, до складу якої увійшли завідуючий та викладачі Іконописної школи, очолив віцеректор єпископ Новосанжарський Веніамін.

За підсумками перегляду студентам були виставлені оцінки за семестр з профільних художніх дисциплін: «Техніка іконопису», «Іконописний малюнок», «Академічний малюнок», «Шрифтознавство», «Основи мозаїки”, “Основи реставрації”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *