ПОЛТАВСЬКА МІСІОНЕРСЬКА ДУХОВНА СЕМІНАРІЯ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Полтавська місіонерська духовна семінарія – вищий духовний навчальний заклад Української Православної Церкви, що здійснює підготовку кандидатів для пастирського служіння, місіонерів, іконописців і регентів-псаломщиків церковного хору згідно з Церковним освітнім стандартом базової вищої духовної освіти, оголошує набір абітурієнтів на 2019-2020 навчальний рік.

1. Богословсько-місіонерський та місіонерсько-катехизаторський факультети – структурні підрозділи Полтавської семінарії, що готують фахівців в області православного богослов’я, кандидатів у церковно- і священнослужителі, місіонерів, викладачів для богословських шкіл і, в подальшому, спеціалізації на програмах магістерського рівня. На богословсько-місіонерський та місіонерсько-катехизаторський факультети приймаються особи чоловічої та жіночої статі православного віросповідання у віці від 17 років. Термін навчання – 4 роки. Форми навчання: стаціонарна, заочна та дистанційна (остання для окремої категорії осіб).

2. Відділення регентів-псаломщиків готує кваліфікованих церковнослужителів псаломщиків і регентів для Православної Церкви. На регентське відділення приймаються особи чоловічої та жіночої статі православного віросповідання у віці від 16 років і чоловічої – від 17 років. Форми навчання: стаціонарна – 2 роки, заочна – 3 роки (остання тільки при наявності музичної освіти – не менше 4 класів музичної школи і стажу крилосного співу – не менше 1 року).

3. Іконописна школа імені преподобного Порфирія Кавсокаливіта ПМДС є одним з провідних закладів підготовки професійних фахівців в області церковного живопису, навчальна програма якої поєднує опанування іконопису та монументального християнського сакрального живопису з богословською освітою. Термін навчання – 4 роки. Форма навчання – тільки стаціонарна.

Студенти забезпечуються житлом і харчуванням (харчування та проживання платне).

При семінарії діє бібліотека, в якій, крім друкованих видань, є відео- та аудіоматеріали.

Студентам денної форми навчання надається відстрочка від армії.

Прийом документів для вступу до Полтавської місіонерської духовної семінарії здійснюється до 24 серпня 2019 року.

ВСТУПНІ ІСПИТИ:

з іконописного малюнку – 24 серпня;

на стаціонарне навчання – 25 серпня (після Божественної літургії);

на заочну форму навчання – 26 серпня.

Ознайомитися з правилами прийому, переліком необхідних документів та екзаменаційними питаннями можна на офіційному сайті ПМДС у розділі «Абітурієнту» / «Інформація для абітурієнтів» (укр.) /«Информация для абитуриентов» (рус.).

Наші координати

Поштова адреса: ПМДС, вул. Конституції 12, м. Горішні Плавні, Полтавська область, 39803, Україна

Телефони:

+38 05348-484-06 – черговий на прохідній

+38 05348-482-68 – черговий викладач

Електронна пошта: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *