Призначено нового ректора Волинської духовної семінарії

27 травня 2017 року Священний Синод Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія прийняв рішення про призначення нового ректора Волинської духовної семінарії.

Вислухавши рапорт Преосвященного єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла Священний Синод постановив звільнити з посади ректора Волинської духовної семінарії протоієрея Рустіка Капауза та призначити на вакантне місце архімандрита Євменія (Михайлевського), насельника Свято-Успенської Почаївської Лаври (Журнал № 12).

Ж У Р Н А Л  № 12

У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія —

СЛУХАЛИ:

Рапорт Преосвященного єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла про звільнення протоієрея Рустіка Капауза з посади ректора Волинської духовної семінарії та призначення на цю посаду архімандрита Євменія (Михайлевського), насельника Свято-Успенської Почаївської Лаври.

УХВАЛИЛИ:

  1. Звільнити протоієрея Рустіка Капауза з посади ректора Волинської духовної семінарії.
  2. Призначити архімандрита Євменія (Михайлевського), насельника Свято-Успенської Почаївської Лаври, на посаду ректора Волинської духовної семінарії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *