Відкрито виставку сакрального християнського живопису в м. Києві

13 березня 2018 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородсько Филипа, у стінах Культурно-мистецького центру (м. Київ, вул. Ревуцького, 6) відбулось відкриття виставки сакрального християнського живопису, на якій представлені твори написані викладачами, випускниками та студентами іконописного відділення Полтавської місіонерської духовної семінарії.

Виставка обєднала як монументальні, так і станкові твори, написані на різних основах (полотно, дерево, керамічна плитка), в різних техніках (яєчна темпера, акрил, керамживопис, гризайль, змішана техніка) та з використанням різних прийомів письма карнації.

Серед інших до відвідувачів з привітальним словом звернувся завідуючий іконописним відділенням ПМДС С.І. Горбань та розповів про особливості та проблеми формування професійної компетентності сучасних художників сакрального живопису.

Отже, запрошуємо відвідати виставку з 13 по 27 березня 2018 р. в Культурно-мистецькому центрі на Лівому березі.

Адреса: вул. Ревуцького, б.6, тел./факс 044-564-99-93, 044-575-41-80. Маршрути громадського транспорту: м. «Харківська» авт. № 18, м. «Позняки» трамвай № 8 до зуп. Універсам «Позняки».

Вхід вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *