В Київському Університеті Права Національної академії наук України відбулося вручення дипломів державного зразка випускникам 2017 року

07 липня 2017 року в Київському Університеті Права Національної академії наук України відбулося вручення дипломів державного зразка випускникам 2017 року, що завершили навчання за освітніми ступенями бакалавр і магістр денної та заочної форми навчання.

З вітальним словом до присутніх звернувся Юрій Бошицький, ректор КУП НАНУ, професор, Заслужений юрист України. А також, численні гості та міжнародні колеги. Серед присутніх, пролунала промова та привітання випускникам від ієромонаха Афанасія (Стрельцова) – аспіранта Київської духовної академії Української Православної Церкви.

Ієромонах Афанасій (Стрельцов) привітав всіх присутніх і з особливою увагою звернувся до випускників університету. Він побажав їм постійно зберігати внутрішню душевну радість та мир і йти по життю разом з Богом та слідувати його Слову, після чого звершив молебінь в каплиці на честь преп. Нестора Літописця, яка побудована на території університету та освячена у 2013 році Високопреосвященнішим Антонієм, митрополитом Бориспільським і Броварським, керуючим справами УПЦ, ректором Київської Духовної Академії та семінарії.

Після молебню, ієромонах Афанасій (Стрельцов) урочисто благословив випускників та всіх присутніх, побажавши їм міцного здоров’я, а також сили та терпеливості до звершення своєї праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *