Викладач Полтавської місіонерської духовної семінарії нагороджений подякою від міської влади, за батьківський талант та вміння виховувати дітей

18 червня – у третю неділю першого літнього місяця – у світі відзначають День батька. В Україні це свято не є офіційним, а лише всенародним.

Свято батька відбулося й у м. Горішні Плавні. Ініціатором заходу виступив відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики (начальник відділу Тетяна Оробченко), залучивши громадські організації, підприємців, народних умільців, співочі таланти та інших цікавих та талановитих містян.

У число найкращих татусів м. Горішні Плавні увійшов викладач та завідуючий канцелярією Полтавської місіонерської духовної семінарії протоієрей Миколай Попльонтаний, батько 3 дітей, якого представила громадська організація «Багатодітна сім’я».

На літньому майданчику відбувся калейдоскоп заходів, спрямованих на об’єднання дітей з батьками, зміцнення родинних зв’язків, підвищення ролі батька у сім’ї, формування усвідомленого батьківства, пріоритету родинного виховання дітей. Були показані співочі, поетичні таланти, гра на різноманітних музичних інструментах, вміння приготувати обід чи організувати відпочинок на природі.

Для найменших учасників свята були організовані конкурси та змагання, усі діти отримали приємні подарунки, а найактивніші родини – подарунки від органів місцевого самоврядування.

ПМДС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *