З нагоди престольного свята відбулось вручення дипломів випускникам ВДС

У четвер, 24 травня, у день престольного свята в семінарському храмі святих Мефодія і Кирила було звершено святкову Божественну літургію, яку очолив преосвященніший Нафанаїл, єпископ Волинський і Луцький. Перед початком богослужіння владику зустрічали духовенство, семінаристи, діти недільної школи Свято-Покровського храму м. Луцька, які віршами вітали владику, а також численна паства.

Його Преосвященству співслужили: ректор Волинської духовної семінарії архімандрит Євменій (Михалевський), проректор з виховної роботи архімандрит Паїсій (Хомич), проректор з навчальної роботи ієромонах Феофан (Кирилюк), клірики семінарського храму та численне духовенство Волинської та інших єпархій.

Своїми голосами радували слух три хори: семінарський під керівництвом протодиякона Михаїла Абрамчука, регентського відділення під керівництвом протоієрея Сергія Дембовського та молодіжний хор “Покров” під керівництвом Ірини Гайдучик.

Після закінчення Божественної літургії відбувся подячний молебень, присвячений закінченню навчального року.

Владика урочисто вручив дипломи Бакалаврів богослов’я цьогорічним студентам-випускникам стаціонарної і заочної форми навчання, а також дипломи про завершення навчання випускникам регентського відділення семінарії.

Також єпископ Нафанаїл за заслуги перед Українською Православною Церквою нагородив орденом святої великомучениці Варвари ІІ-го ступеня регента молодіжного хору “Покров” Ірину Гайдучик.

ВДС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *