Відбулося засідання комісії з державного визнання документів про вищу духовну освіту в МОН України

13 червня 2017 року в Міністерстві освіти і науки України відбулося засідання Комісії з державного визнання документів про наукові ступені та вчені звання про вищу духовну освіту. Комісія з державного визнання наукових ступенів та вчених звань, виданих вищими духовними навчальними закладами, проходила під головуванням директора департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН Андрія Шевцова, а Комісія з державного визнання документів про вищу духовну освіту – заступника голови Комісії Юрія Решетнікова.У засіданні прийняв участь Преосвященніший Веніамін, єпископ Новосанжарський, вікарій Полтавської єпархії, віце-ректор Полтавської місіонерської духовної семінарії.

Обидві Комісії засідали разом та розподілили між своїми членами подані справи власників документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання, отримані у вищих духовних навчальних закладах, для підготовки відповідних висновків.

Члени Комісії розділили між собою подані тексти дисертацій (монографій), власників наукового духовного ступіня, та обговорили важливі питання подальшої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *