В Одеській духовній семінарії відбулися урочистості з нагоди 70-го випуску

7 червня 2016 року, в день пам’яті святителя Іннокентія Херсонського, в Одеській духовній семінарії пройшли урочистості з нагоди завершення чергового навчального року в і вручення дипломів її випускникам

Захід, що відбувся в актовому залі семінарії, очолив митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел.

7 червня 2016 року, в Одеській духовній семінарії відбулися урочистості з нагоди завершення чергового навчального року в і вручення дипломів її випускникамЗ благословення Його Високопреосвященства урочисті збори відкрив ректор семінарії архімандрит Серафим.

Потім виступив секретар ради ОДС архімандрит Тихон, який зачитав звітну доповідь про результати перевідних і випускних іспитів. Також були оголошені вітальні телеграми, що надійшли на адресу ОДС від священноначалія, духовних шкіл і церковних ієрархів, в тому числі глави Учбового комітету УПЦ єпископа Ірпінського Климента.

Випускники тепло подякували всім, хто працював над їх духовною освітою та становленням, підкресливши особливу роль митрополита Агафангела.

Після привітальних слів випускників митрополит Агафангел виступив з архіпастирським словом, в якому відзначив, що в цьому році відбувся 70-й випуск Одеської духовної семінарії.

7 червня 2016 року, в Одеській духовній семінарії відбулися урочистості з нагоди завершення чергового навчального року в і вручення дипломів її випускникам«Найдорожче і найцінніше нами в житті це завжди те, що дістається ціною неймовірних праць, потом і сльозами, благаннями до Господа. Саме тому навчання богослов’ю це завжди праця усього життя, – сказав архіпастир. – І ось, сьогодні 70-й випуск. Ви, дорогі випускники, стаєте в числі того численного сонму, який прославив Семінарію добрим служінням і чесним життям. На вас покладено великі надії не тільки священоначалієм і викладацькою корпорацією, але й всією повнотою Церкви Христової, яка потребує добрих пастирів. А така потреба сьогодні більш ніж очевидна».

Після завершення урочистих зборів митрополит Агафангел вручив випускникам дипломи про закінчення ОДС. Найбільш успішним випускникам були вручені відзнаки, а також архіпастирські грамоти за труди на благо Святої Церкви та семінарії. Вихованцям, які виявили кращі показники в навчанні, були вручені пам’ятні книги.

Потім для всіх присутніх відбувся концерт Одеської духовної школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *